Kåring av årets basenjier 2023

Brindle basenji i skogen ser mot kamera. foto.

Foto: Sander Lien

Norsk Basenjiklubb ønsker å invitere deg til å bli med på vår årlige kåring av "Årets basenjier". Vi vil at alle våre medlemmer skal ha en sjanse til å delta og vise frem hvor fantastisk deres basenji er.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å sende inn et bilde av din basenji og dele hva hunden har oppnådd eller gjort i løpet av 2023. Vi vil ha alt fra utstillingsresultater til morsomme historier - alt som viser oss hvor unik din hund er.

Vinnerne vil ikke bare motta ære og berømmelse, men også flotte premier i form av diplom og sløyfe. Ikke minst vil vi dele vinnerne på vår nettside og på sosiale medier i 2024.

Kategorier

Utstillingsresultater:
"Årets utstillingshund" og "Årets valp"

For de hundene som har imponert ekstra i årets utstillingsår. For å delta her må du legge ved dokumentasjon som skjermbilde fra DogWeb eller kopi av kritikkskjemaet sammen med påmeldingen.

Bilder:
"Årets bilde"

Har du tatt et ordentlig bra blinkskudd av Basenjien din? Del med oss – så er dere med i kåringen av "Årets bilde".

Historier: "Årets hjelpehund" og "Årets rampestrek"

Har du tatt Basenjien din på fersken i en rampestrek? Eller synes du at Basenjien din fortjener skryt? Fortell oss din historie, gjerne sammen med et bilde av hunden din.

Påmelding

Generelle regler

  • For å delta i kåringen av "Årets basenjier" må eieren selv melde på hunden.
  • Påmeldingen må inkludere et bilde av hunden og dens navn, og disse vil bli publisert på klubbens nettside og Facebook-sider.

Regler for utstillingskategorier

  • Eieren må selv melde på hunden til kåringen, men styret i Norsk Basenjiklubb vil håndtere utregningene.
  • Kun individuelle resultater fra offisielle stevner som er godkjent av NKK og arrangert i Norge vil bli tatt med i kåringen.
  • Resultatene som teller i kåringen vil være de som oppnås i løpet av kalenderåret 2023.
  • For å dokumentere resultater fra hvert stevne eller prøve, kan man legge ved en printscreen fra DogWeb eller en kopi av kritikkskjemaet sammen med påmeldingen.
  • Påmelding til kåringen må sendes på e-post merket med "Årets hund", og inneholde hundens registreringsnummer og stamtavlenavn, samt de resultatene som skal telle i kåringen.

Påmeldinger sendes inn senest 20. januar 2024 til basenji@klubb.nkk.no

Bli medlem

Som medlem av Norsk Basenjiklubb blir du en del av et herlig samfunn av engasjerte basenjieiere. Som medlem får du mulighet til å delta på arrangementer, bli med i gruppen vår på Facebook og bli med på å påvirke klubbens retning.

Bli medlem


Siste valpekull

Ingen valpekull nå. :(